Azonosító:
Jelszó:
Ugrás a lap tetejére
Nelson
MP rotátor
DAB
Öntözési és kút alkatrészek
Öntözési és kút alkatrészek
Céljaink
Céljaink
Öntözési és kút alkatrészek
Facebook komment

Az általunk forgalmazott termékeket és alkatrészeket úgy válogattuk össze, hogy minőséget tudjunk biztosítani a lehető legkedvezőbb áron. Ezt úgy érjük el, hogy a kínálatban szereplő anyagokat nem csak forgalmazzuk, hanem rendszereinkben felhasználjuk, beépítjük. Ezért a termékekről gyakorlati tapasztalatokkal rendelkeznek munkatársaink, nem csak a papírformát ismerjük. Így biztos lehet benne, hogy olyan árút vásárol, amely megállja helyét felhasználási területén.

Öntözési termékek

Vízszivattyúk!

Dab önfelszívós szivattyúNe hozza magát bosszús helyzetbe alacsony minőségű szivattyú vásárlásával. Az optimális víz-, energia- felhasználás a szivattyú jó megválasztásával kezdődik. Olyan szivattyúkat forgalmazunk, ahol az ár-minőség összhangban van. Jelen esetben talán az egyik legjobb. A szivattyú megválasztásánál figyelembe kell venni a víz mennyiségi és nyomási igényét. Ezen kívül vannak kevésbé fontos dolgok, de ezekre való odafigyeléstől lesz optimális egy szivattyú működése.

Szivattyú védelem? Hidrofor? Press controll a megoldás!

DAB PressControll átfolyás érzékelőNem kell kapcsolgatnia szivattyúját! Az átfolyás érzékelő a szivattyú külső egysége, mellyel gyorsan házi vízellátóvá, hidroforrá alakítható. Működése elektronikus visszajelzéseken alapul. A hagyományosnak számító nyomáskapcsolókat váltja ki. Automatikusan indítja, illetve állítja le a szivattyút. Plusz funkcióként tartalmaz szárazon futás elleni védelmet, ami a meghibásodások több mint felét okozzák. A szivattyúgyártók garancia vállalásának egyik feltétele. Ne bízza a véletlenre szivattyújának épségét, és egyúttal kényelmet biztosít önmagának és családjának is.

Az öntözéshez használt PE cső!

KPE cső öntözéshezVízvezetésre leggyakrabban a KPE illetve LPE csöveket (kemény poli-etilén és lágy poli-etilén) alkalmazzuk. Öntözésre általában a 3 báros (LPE) csöveket használjuk, de házi vízellátásra már a 6, 10, 12 bar-os csövek javasoltak. Az átmérő a víztömegáramtól függ egyenes arányban, azaz minél nagyobb a vízmennyiségre van szükség, annál nagyobb átmérőt kell választanunk. A PE (polietilén) csövek népszerűsége könnyű kezelhetőségének, korrózióállóságának, hosszú élettartamának és alacsony csőfal érdességének, alacsony árának köszönhető. Gyártása hosszú tekercsekbe történik, így telepítése gyors és kevés csatlakozóelemet kell beépíteni. Vegyszerállósága folytán alkalmas savak, lúgok, sók vizes oldatainak szállítására, például tápoldatok kijuttatására. Ellenáll a talajvíz korrozív hatásának, kismértékű talajmozgást képes elviselni. A napfényben található ultraviola (UV) sugarak bontó hatása ellen különböző adalékanyagok felhasználásával készül. Fa- és fémipari kéziszerszámokkal vághatók, fúrhatók. Az idomok könnyen és gyorsan szerelhetők. Megkülönböztetünk LPE és KPE idomokat. Erre azért van szükség, mert a gerincvezetékeket tökéletesen záródó, gumigyűrűs KPE idomokkal, míg a szárnyvezetékeket LPE idomokkal szereljük, ami nem baj, ha cseppen.

Csepegtető öntözés!

Csepegtető öntözésA csepegtetőcső, olyan speciális Lpe cső, amely belsejébe gyárilag csepegtető idomokat helyeztek. Azért célszerű használni, mert nagyon könnyű telepíteni és javítani illetve nem utolsó sorban olcsóbb, mint a kézi lyuggatású csepegtető rendszer. A csepegtető öntözés gazdaságos, egyszerű és hatékony megoldást nyújt gyümölcsösök, szántóföldi és növényházi zöldségfélék, parkok, díszkertek öntözésére, tápanyag-utánpótlására.

Vízvételi helyek a kertben! Vízkonnektor?

Vízkonektor alapJó lenne, ha a kertben úgy tudnánk vizet venni, mint a lakásban az áramot? Csak bedugnánk a konnektorba a slagot és jönne a víz! A kert különböző pontjain lehet szükségünk vízre. A konyhakert locsolása során vagy autómosáshoz. Húzzuk a hosszú vízzel teli nehéz locsolótömlőt. Szükségtelen és kényelmetlen! A területen elhelyezett vízkonnektorok, földbe süllyesztett kerti csapok megoldják ezt a gondot. Csak egy rövid öntözőslagra van szükség, amit könnyedén csatlakoztatunk, és már jön is a víz. A földbe süllyesztett elhelyezés gondoskodik arról, hogy soha ne legyen akadály. Nem akadályozza a fűnyírást, nem esünk hasra benne. Teljesen rejtve marad, akkor jön elő, mikor szükség van rá. Új automata öntözőrendszer megrendelésekor kérje beépítését! Meglévő öntözéshez is egyszerűen hozzá adható.

Szórófejek:

Mp rotator!

Mp rotator szórás távolságForradalmi szórófej amely új irányt teremt a hatékonyvízfelhasználásban a gyep, a park és a tájkertöntözésben. Egy permetező fúvóka méretű többáramú rotor. Illeszkedik minden hagyományos szórófejtesthez vagy bokoradapterhez. Nagy egyenletességű, kis víz kibocsátású szórófejjé alakítva azt, még ív- és sugárkiigazítás után is. A víz megtakarító eszköz!A több forgó sugár páratlan egyenletességet eredményez. Automatikus egyenletes vízkibocsátás még az ív- és sugárállítás után is. A kis vízkibocsátás csökkenti az elfolyást a lejtőkön, kötött talajokon. Rugalmas kivitelezésű eszköz! Ideális szórófejek 2,5-9 m közötti fejtávolságokra, bármelyik modellel kombinálható ugyan azon a zónán. Kiküszöböli a fúvókaágakkal és forgó fúvókákkal járó bizonytalanságot. Bizonyított tartósság és megbízhatóság! A Rotator Technology 1987. óta bizonyít a nehéz mezőgazdasági körülmények között. Egyetlen mozgó alkatrész. A kétszeres kiemelkedés miatt öblítés az indulásnál és a lezárásnál is. Egyszerű és gyors beállítás! Könnyű ívbeállítás. gyors sugárbeállítás -25%-ig fojtható. Nem kell fúvókát cserélni. Felhasználásuk változatos és széleskörű. Új öntözőrendszerek telepítése, régi rendszerek újra élesztés vagy felújítása, lejtős és tömör-kötött talajok öntözési problémáinak megoldására. A rögzített ívű szórófejekkel összehasonlítva az MP ROTATORokat jelentős teljesítmény előnyök, nagy tervezési rugalmasság és figyelemre méltó költséghatékonyság jellemzi. Bármely MP ROTATOR modellek kombinálható ugyanazon a zónán mégis fenntartható az egyenletes vízkibocsátás - még az ív- és sugárállítás után is. A meglévő rendszereken az MP ROTATOR egyedülálló kombinációja a kis vízkibocsátás és nagy egyenletesség tekintetében lehetővé teszi a a szórófej beszórási problémáinak magoldását - akár az alacsony nyomás, akár a túl sok szórófej egy soron, akár a túl nagy szórófejtávolság jelenti a problémát.

Rotoros

ARotoros szórófej (K-rain superPro)z új műszaki megoldásokkal felruházott rotoros fejek igen megbízható működést eredményeznek. Beállításuk nagyon egyszerű, szórásképük egyenletes és állandó. Általában nagyobb területek öntözéséhez használatosak, de kis füves felületekhez is tökéletesen alkalmasak például a kategóriájában legjobb K-rain miniProszórófej. Ha önállóan szeretné összeállítani saját öntözőrendszerét, de nem tudja pontosan, milyen alkatrészekre van szüksége, mi segítünk! Akár komplett szórófejeket vásárolhat, melyeknél csak a típusát kell megjelölnie. Megrendeléseiben kiválassza a megfelelő szórókat, melyben szintén tudunk segíteni, mi úgy állítjuk össze csomagját, hogy az tartalmazza a szórók minden tartozékát a fejtől a csőre való csatlakozásáig. Így egyszerűen nem kell az apróságokkal törődnie.

Öntözés rendszeresen és pontosan? Vezérlő automata!

Öntözőrendszer vezérlő automataNincs ideje, fáradt esetleg nincs otthon, netán elfelejti? Mi lesz a növényeivel? Ki öntözi meg a kertet? Az ember nem elég megbízható az olyan feladatokra, amelyek gyakran ismétlődnek. Ilyen például az öntözés, ezért könnyű és célszerű automatizálni. A vezérlőberendezések idő alapon működve a beállított időben és megfelelő mennyiségben juttatja ki a vizet növényeire és a fűre. Ilyen egyszerű megoldani egy mindennapi fáradságos feladatot. Időjárás figyelő szerkezettel (pl.: esőérzékelő) kiegészítve minden öntözési gondot levesz a válláról úgy, hogy közben pénzt spórol meg önnek.

Kút alkatrész

Kútszelep norton kúthozKutat akar fúrni? Kút alkatrészekre van szüksége? Webáruházunk kút alkatrészei közül össze tud állítani egy komplett kutat. Ha csak javításra van szüksége, segítünk kiválasztani a megfelelő alkatrészt. Ha nem talál olyat, amit keres, vegye fel velünk a kapcsolatot, cégünk egyik fő tevékenysége a kútfúrás.

Kútfejek

Norton kútfejA kútfej a nortonkút azon része, mely magába foglalja a lábszelepeket. A szelepek száma a felhasználástól függ, alap helyzetben 2 darab. Egy a kézi pumpálásra szolgál a másik a szivattyú csatlakoztatására. A kútfej nincs hatással a kút vízadó képességére, de biztosítja számunkra a használhatóságát. Ezért fontos, hogy jó minőségű kútfejet alkalmazzunk kutunkon, mert nagyban befolyásolja a rendeltetésszerű és könnyű használatot. A kútfej kiválasztása a kútcső átmérőjétől függ, amilyen a cső mérete olyannak kell lenni a fejnek is, ha nem biztos benn érdemes inkább megmérni. Ha különleges elképzelése van kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kútszűrők

Webáruházunkbankapható több féle szűrő típus is. Kiválasztása függ a vízadó réteg szemcsenagyságától. A réselt szűrők alkalmasak nagy-szemcsés homok vagy sóder rétegbe. Az apróbb szemcsés rétegekben a kútterfillel bevont szűrő a megfelelő. Amennyiben nincs információnk a rétegről mindenképpen a terfiles ajánlom az jó szinte minden vízadó réteghez. Továbbá minden egyéb szükséges anyagot megtalál nálunk, ha mégsem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Bízzon bennünk, segítünk!

Árokásőgép használata

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a Szórófej Kft. nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák!