Azonosító:
Jelszó:
Ugrás a lap tetejére
Nelson
MP rotátor
DAB
Öntözési és kút alkatrészek
Öntözési és kút alkatrészek
Céljaink
Céljaink
Céljaink
Facebook megosztásFacebook komment

 

Legfontosabb célunk, hogy Ön jól érezze magát a kertjében!

Ehhez mi biztosítjuk a szakértelmet, a sok évi tapasztalatot és a minőségi öntözési alkatrészek mellett a saját fejlesztésű technikák alkalmazását, melytől az automata öntözőrendszer megbízhatóbbá válik. A homokmentes kút és az öntözéstechnika hibátlanságáról gondoskodik a jó tervezés és a profi kivitelezés, amit nem utolsó sorban Ön a legjobb áron érhet el! Folyamatosan kutatjuk azokat az öntözési anyagokat és kiegészítőket, kút alkatrészeket, melyek a legmegbízhatóbb automata öntözőrendszert biztosítja megrendelőinknek. A megoldásokat és technikákat állandóan fejlesztjük, hogy a rendelkezésre álló öntözési alkatrészek méltó módon épüljenek be automata öntözőrendszerébe.

Segíthetünk?

Tájékozódjon a honlapunkon és látogasson el Webáruházunkba is!

Csányi Imre
cégvezető
Cs. Korom Szimonetta
marketing vezető

 A víz a mi szakterületünk!

Mp rotatoros öntözőrendszer

Szép és ápolt kert...

A SzóróFej Kft. azért dolgozik, hogy az Ön kertje szép és ápolt legyen, anélkül, hogy túl sok energiát és időt fordítana rá! Az öntözést sokan nem számítják a kerti tennivalók közé, pedig a leggyakrabban végzett művelet, ami garantálja, hogy egész évben szép maradjon a kert. Az Ön kertjében mi megfúrjuk a homokmentes kutat (kútfúrás) és kiépítünk egy automata öntözőrendszert azért, hogy Önnek ápolt és egészséges növényei legyenek a kertjében, vizet és energiát spórolhasson és nem utolsósorban több ideje maradjon a pihenésre. Az automata öntözőrendszer kényelmes és mégis megbízható.

 

Rotoros szórófej

Hűsöljön kint a melegben...

Mindezek mellett a 38 fokos melegben kiülhet a teraszára hűsölni egy kültéri klíma segítségével, ami akár 10 fokkal is csökkentheti a külső hőmérsékletet, távol tartja a polleneket, a repülő rovarokat és szúnyogokat! Így Ön mindig gyönyörködhet szép és harmonikus kertjében! Foglalkozunk még... Ha Önnek jogszabály írja elő, hogy monitoring kutat kell fúratnia (pl.: termálkútja, állattartó telepe stb. van) forduljon bizalommal hozzánk, a tervező mérnöktől a kivitelezésig elvégezzük a munkát! Önnek nincs vezetékes vize vagy csak spórolni szeretne! Mi tudunk segíteni! Házi vízellátó rendszert építünk ki Önnek, melyet akár WC öblítésre, mosásra, mosogatásra, fürdésre is használhat! Az Ön által így használt víz m3 ára töredéke a vezetékes vízéhez képest! Önnek a vízminőséget is betudjuk vizsgálni és adott esetben víztisztító berendezést szerelünk be!

Garancia

Minőségi termékek szakszerű kiépítésére, beszerelésére garanciát vállalunk Önnek! A mai viszonyok között a garancia vállalás marketing fogássá változott. Sokan többéves (5-10) garanciát ígérnek. Általában nem igazi felelősség vállalást jelent! Az öntözéstechnika világában az 1-2 éves vállalásnak van gyakorlati értéke. A Szórófej Kft igazi garanciát vállal. Nem hagyja magára ügyfeleit, a teljes ügyintézést elvégezzük gyorsan és hatékonyan.

Mp rotator működés közben

Röviden rólunk...

Fő tevékenységünk automata öntözőrendszer építés, homokmentes kútfúrás, monitoring kút kivitelezése, szivattyú, norton kút beüzemelés. Nelson, Orbit és K-rain öntözési alkatrészek és saját kialakítású kút alkatrészek felhasználásával érjük el a kiválóan működő öntözés, kút és szivattyú üzemeltetést. A szivattyú kiválasztása felelősségteljes feladat. A kút kialakítás, szivattyú, szórófej helyes megválasztása a KPE (LPE) idom, cső jó méretezése energiát takarít meg, ami környezetvédelmi szemszögből is fontos. Automata öntözőrendszerhez szükséges alkatrészeket öntözési webáruházunkban vásárolhatja meg. Öntözés működtetéséhez a kútfúrás során készített kút vize is alkalmas, sőt környezetvédelmi szempontból sem hátrányos. Monitoring kút (figyelő kút) kútfúrás során használt berendezéssel készíthető. Monitoring kút a talajvíz szennyeződésének monitorozására használják. Öntözési webáruház a nap 24 órájában áll rendelkezésére az automata öntözőrendszer önálló kivitelezőinek. Automata öntözőrendszer kivitelezés: Szeged, Kecskemét, Budapest... Szórófej kft. a profi-módon összeállított öntözéstechnika kivitelezője.

Az automata öntözőrendszer tökéletes működéséről az összhangban lévő öntözési alkatrészek gondoskodnak. Fúrunk hozzá öntöző vízkutat. Monitoring kút készítését ügyintézéssel együtt vállaljuk. Webáruházban mindent megtalál amit az öntözés és kútfúrás igényel.

Kútfúrás Szeged, Kecskemét, Budapest...

 

Kistelek közpark öntözése

 

A Szóró-Fej Kft-ét  14 éves kútfúrói gyakorlat után, 2009-ben hoztuk létre azzal a szándékkal, hogy a mindig bővülő piacon az igényeket minél inkább kielégíthessük úgy, hogy ez minél inkább egy kézben maradjon.

Bővítettük szolgáltatásainkat:

  • kútfúrás
  • monitoring kutak fúrása
  • automata öntözőrendszer telepítése
  • környezetvédelmi hatástanulmányok írása

Vállalkozásunk igyekszik a szolgáltatások bővítésével a munkafolyamatokat minél inkább egy kézben tartani. A ház és a kert vízigényének kielégítése a kútfúrástól az automata öntözésen át az egyéb vízfelhasználásig. Minőségi kútfúrás és öntözéstechnikai termékek, alkatrészek árusításával immár öntözési webáruház formájában is hozzáférhetők. A vállalkozásunk Kisteleken található, de működésünk a Dél-Keleti régióba tehető. Kútfúrásokat az ország több pontján végzünk (Budapest és környéke valamint az ország délkeleti részein Szeged,Kecskemét,Kiskunfélegyháza )főleg az alföldön. Automataöntözés telepítését az ország egész területén végzünk. A vállalkozásunk stratégiai céljaink között nem csak a minőségi anyagokból minőségi munkák elvégzését tűztük ki célul, hanem azt is, hogy a bővülő piaci igényeket a legjobb áron tudjuk megbízóink felé biztosítani! Amennyiben önt vagy vállalkozását illetve telephelyét törvény kötelezi monitoring kút (figyelőkút) létesítésére, mi ezt a legjobb áron megtesszük, és az ügyintézésben is segítünk.

 

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a Szórófej Kft. nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák!